2. sep. 2012

All about the hair;

En sød læser spurgte i sidste ud om jeg ikke ville lave et hårroutine indlæg, og det vil jeg selvfølgelig. Dette indlæg kommer til at handle mest om hvilke produkter jeg bruger og sådan.

Jeg vasker mit hår hver dag, men til gengæld bruger jeg næsten aldrig varme på mit hår (altså glattejern osv.) Jeg har naturligt glat hår, så for det meste har jeg det bare hængende, i en roddet knold eller i en roddet hestehale.

På formspring postede jeg et billede af mit hår i en "messy hestehale", og derefter fik jeg et spørgsmål om jeg ikke ville lave et indlæg om hvordan man gør på bloggen. ´Det vil jeg selvfølgelig gerne men ikke lige i dag, da indlægget så bliver alt for langt, men det skal nok komme i næste uge. Follow mig på formspring, jeg svare også på spørgsmål vedrørende bloggen; Ceciliemhansen


Min yndlings shampoo fra w´Wella, mmm..den dufter fantastisk!
 


Jeg elsker min nye balsam fra Aussie, helt klart den bedste jeg har prøvet .
 

 Hvis mit hår er virkelig tørt i spidserne, bruger jeg den her efter jeg har været i bad, også bliver mit hår blødt igen
 
 Hvis jeg har haft en roddet knold eller mit hår bare er virkelig uglet, bruger jeg denne her når jeg skal redde mit hår.

 Hvis jeg gerne vil have lidt krøller, bruge rjeg den her i mellem vådt- fugtigt hår.

Denne olie fra Gliss bruge jeg hver dag i tørt hår, og så giver den mit hår volume og gør det blødt uden at fedte håret.
 
Billedet jeg postede på formspring

- Cecilie

2 kommentarer:

  1. Dit hår er såååå smukt! Hvor er den der Biosilk fra?
    http://aboldwonderland.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Tusind tak:-) jeg tror bare selve mærket hedder biosilk, men man kan få den hos mange frisører, jeg tror det er der min mor har købt den.
    -Cecilie<3

    SvarSlet