13. dec. 2012

Sort, grå, hvid og sølv

 
Da mine forældre var i London, var de så søde at købe lidt gaver med hjem til min bror og jeg. På billedet ovenover kan i se det, de havde købt med hjem til mig. Haha, jeg opdagede at det hele (undtagen guldmønten -som sjovt nok er guld..) er sort, hvidt, sølv eller gråt. Men det gør vel heller ikke noget, for jeg er rigtig glad for alle tingene.
 


 
Grå sweater fra H&M, med sølvstænk i. Den minder faktisk meget om min højt elskede turkis/blå/grønne sweater, som også er fra H&M. Jeg synes, at den er virkelig flot. Bagpå har den en lynlås.
 


 
Sokker med sølvstænk i fra Urban Outfitters. Da Petrine kom hjem fra London, og viste mig de sokker hun havde købt, med en masse farver i, fortalte hun mig at hun var lige ved at købe nogle magen til, bare med sølv, til mig. Lige siden har jeg hadet hende for at hun ikke købte dem (okay nej, det har jeg ikke..), så jeg fik min mor til at kigge efter dem, og ja, nu er de mine!

 
Souvenir t-shirt. Den er faktisk ret cool, dog er den mega lang. Jeg har endnu ikke bestemt mig om jeg skal bruge den som kjole eller lang nattrøje, eller om jeg skal gøre den kort, og bruge den som t-shirt. Jeg ender nok med at gøre den kort...
 

 
Neglelakfjerner-servietter fra Boots (en butik der minder meget om Matas). Jeg har ikke prøvet den endnu, men jeg glæder mig til at prøve om den er god, og om den er bedre end den jeg bruger nu, eftersom at den er conditioning.


 
M&M's.. Åh, det er virkelig noget af det bedste jeg ved.
Mine forældre var inde i den store M&M-shop (aka. himlen), hvor man kan få M&M's i alle farver. De købte selvfølgelig nogle med hjem til min bror og jeg.
 
 
Mine var sorte, hvide og grå. Rimlig nice synes jeg! Andre synes nok, at det er lidt kedeligt. Men eftersom at jeg lige har lavet mit værelse sort, hvidt og sølv, valgte de de farver.
 
 
Min brors M&M's. Også nogle ret seje farver, man ikke normalt ser.


 
Mine forældre var selvfølgelig på Starbucks, hvor de købte disse kæmpe-chokolade-guldmønter. De er ret seje!
 
Jeg håber at i har det godt, og nyder december.
-Emilie

4 kommentarer:

 1. lækkert med nogle nye ting, det er aldrig helt skidt. :)
  http://every-part.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hejsa!
  Jeg kan se at i har fulgt min gamle blog, rusamunde.blogspot.com, men den er gået i stykker, så jeg kan ikke blogge mere. Så det vil betyde virkelig meget for mig, hvis i ville følge min nye!
  peaceloveandrusamunde.blogspot.com
  jeg følger jeres med min nye! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da ærgerligt at din blog gik i stykker..
   Vi tager et kig forbi!
   -Emilie

   Slet