23. dec. 2012

10 hurtige *Uge 50+51*I næste uge kommer der et lille tilbageblik til min ferie i Barcelona i sommers. Glæd jer, haha

*Uge 50+51*

Ugens optur(e)?

At vi har fået juleferie, at spille pakkeleg i klassen, at have hygge-sidste-skoledag i klassen, at mor pludselig har købt nyt tøj med hjem, at bytte julegaver med veninder, at det snart er juleaften, at danse just dance med hele klassen på smartboardet, at aflevere geografiopgave man selv er meget tilfreds med, at være på trænerkursus, flæskesteg, at være til juleopvisning med danseskolen, at have fri fra arbejde, at lave smykker til sig selv, at være til middag hos farmor og farfar, at drikke varm kakao på cafe med veninder.
2. Ugens nedtur(e)?
At have engelsk stil for i juleferien, at skulle til bøjletandlæge fordi lortet falder af, at få julegaver men vide man ikke må åbne dem endnu, at december snart er slut, at det er koldt men ingen sne, at gøre rent første dag i ferien, ikke at kunne sove længe fordi man vågner tidligt, at blive kaldt øgenavne (tro mig, de var ikke just gode) fordi der nu er 2 Emilie'er i vores klasse..
3. Hvilken ting har været nyttig denne uge?
Læbepomade. Når det er så skide koldt, gider man altså ikke rende rundt med læber som Sahara. Jeg har lige fået en ny fantastisk læbepomade fra The Body Shop i adventsgave, mmmh..
4. Hvilken app er blevet brugt flittigt?
Viber. Man kan sende billeder og beskeder helt gratis, og ringe gratis til sin kusine i Australien, skide smart!
5. Hvilken sang har du hørt?
Julesange! Jeg har lige lavet en playliste på min iPod med 160 (!) julesange, og så er der jo den højt elskede radiokanal radio soft (skal synges højt så man lyder som en taber).
6. Hvad har du udrettet i denne uge?
Jeg har byttet julegaver med mine veninder, og så har jeg fået slappet meget af.
7. Hvilket indlæg her på bloggen er favorit fra denne uge?
Petrines julebilleder. Det giver sådan en god stemning!
8. Ugens tip?
Hvis du allerede et par dage før, tænker over hvad du skal have på juleaften, så undgår du stress og tøj der ikke er vasket på selve dagen, og dagen bliver mindre stresset og mere hyggelig.
9. Tre ord der beskiver uge 50+51?
Sød, julet, social.
10. Hvad glæder du dig til i næste uge?
Juleaften! (Rimlig indlysende..) god mad, god stemning, gaver, familie, hygge.. Juleaften er jo noget af det bedste. Alle elsker jul!

Jeg håber at i har det godt, og at i nyder julen, så længe den varer endnu.
/Emilie

2 kommentarer:

 1. Elsker de "opsamlinger" i laver på de forgående uger! Har også selv haft i tankerne at lave det på min blog. + rigtig fed blog! :-)
  Glædelig jul.

  - Cecilie
  // www.mylifeascecilie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg vil give det videre til Emilie, som lige nu er på ferie og ikke kan svare. Men mange tak! Jeg synes, at det gør bloggen lidt mere personlig, når man skriver lidt om ens hverdag - så jeg synes, at det er en god ide, Emilie fandt på! ;)

   Slet