27. aug. 2012

Min kulturelle oplevelse i Barca

Kulturelle oplevelse? Det lydre ret stenern, det indrømmer jeg. Men da vi var i Barcelona skulle vi også se nogle ting, hvilket jeg synes synes var helt okay, og ret sjovt. Så jeg håber i vil læse med på trods af det.

En stand hvor man kunne købe billetter til tourist-bussen, spørge om vej,og andet.

En tourist-bus. Sådan en kørte vi med en af dagene. Der er 3 forskellige ruter. Man køber så en billet der gælder en hel dag, og man kan stå af og på som det passer.

Man fik udleveret høretelefoner, og kunne høre informationer om de attraktioner bussen kørte forbi. Desværre var der ikke dansk, og det engelske gik rigtig hurtig og de sagde mange mærkelige ord, så jeg hørte kun lidt af det.

I tourist-bussen.


 
Barcelona er meget kendt for den berømte arkitek Gaudi's værker. Her er et hus han har designet. Det er ret specielt, men jeg synes at det er rigtig flot.

Hans værker er meget anderledes, buede og krogede.


En kirke han har designet. De har bygget på den i 112 (!) år, og den forventes først at være færdig om 8 år. Vi så den kun udefra, da vi ellers skulle stå i kø i 2 timer.


Camp Nou. FC Barcelona's hjemmestadion. Min bror elsker fodbold, så selvfølgelig skulle vi se stadion. Der var godt nok ikke græs på, så detså ret sjovt ud.


Der de holder pressemøder. Man kunne få taget billede, derfor er der alle de kameraer.

Spillernes omklædningsrum. Vildt at tænke på at Messi , Iniesta, David Villa og Xavi bl.a. har stået der og klædt om. (Wow, hvor er jeg god til navne, aha!)


De har spa midt i badet..

Vi var inde og se en tyrefægter-arena. Der er dog ikke "shows" mere, heldigvis. Der var ikke ret mange tourister, så det er nok ikke særligt kendt. Men det var rigtig sjovt at se!!

Mærkeligt at tænke på at overklasse-folk har siddet på de sæder i mange årtier og hujet og set tyrefægtning.
Det var et lille indblik i hvad vi så i Barcelona. Det var fedt at vi både så noget, badede og shoppede. Der skal jo være plads til det hele.

Idag startede dansesæsonen op, og imorgen skal vi til præst for første gang. Ellers laver jeg ikke så meget, men slapper bare af.
Jeg håber at i har det godt!
-Emilie
 

2 kommentarer:

 1. Har været i Barcelona 3 gange.
  Helt fantastisk by:-)
  Det lyder som om du har haft en rigtig god ferie!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig! Ja, det er en super skøn by:-)
   Det havde jeg også! Det var rigtig dejligt.

   Der vil komme endnu flere billeder senere:-)
   -Emilie

   Slet