8. aug. 2012

Barcelona [Baarcælåånaaa]

Jeg havde en fantastisk ferie til Barcelona (udtales med wannabe spansk accent, Baarcælåånaaa). Som lovet skal der nok komme nogle flere billeder derfra, jeg skal bare liiige tage mig sammen til at kigge dem igennem...

Whatever, i indlægget her, viste jeg de ting jeg har købt i Grønland, og nu vil jeg så vise de ting jeg købte i Baarcælåånaaa.

Disse 2 neglelakker af mærket Flormar (ikke noget jeg har hørt om før), som er købt i butikken Flormar (sjovt nok).
Som i kan se, er den ene lyseblå med glimmer i, og den anden er postkasserød.

Solbriller fra en "gadesælger", lyder rimlelig lamt, i know. De er runde, men ikke kuglerunde, og jep, wannabe Ray Ban.
Jeg kiggede faktisk på de ægte fra Ray Ban, og var ved at købe dem, men når jeg satte dem op i håret, føltes det som om de var ved at falde af, og jeg synes at det var dumt at bruge så mange penge, på nogle solbriller der ikke sidder ordentligt. Da jeg så senere så dem hos en sælger på gaden, og de sad meget bedre, slog jeg til.


Disse 3 armbånd er også købt af en af sælgerne på gaden.
Her kan i se de 3 forskellige armbånd.

Dette armbånd købte jeg i en butik der minder om Glitter. Jeg kigge faktisk efter et bredt sølvarmbånd, men de havde ikke et der passede mig (tro mig, jeg kiggede i alle butikkerne), så jeg købte det her istedet. Jeg synes også at det er ret flot, og passer bedre til mig.
 

Jeg kiggede efter en Body Butter i lufthavnen i København, men der havde de ikke en jeg gad have. I Barcelona købte jeg så dette sæt, Body Butter og Body Mist med duft af Satsuma (don't ask), eller Clementine kan man også kalde det. 
Det var egentlig kun meningen at jeg skulle købe en Body Butter, men da jeg kunne få en Body Mist med i købet for 1 euro, så tog jeg selvfølgelig også sådan en.

Satsuma/Clementine.
Body Mist er ligesom parfume. Man kan få dem i ca. 8 forskellige varianter/dufte, men jeg tog den samme som min Body Butter er. Normalpris i Danmark er vist 92 kr., men i søndags så jeg dem til 75 kr. i Magasin. Jeg har givet 1 euro for min, haha :-)
Sort læder-rygsæk fra en eller anden random souvenir-shop. Jeg synes at den er vildt fed. Praktisk og smart!! Kan det blive bedre?


Jeg håber det kunne inspirere jer lidt.
-Emilie

4 kommentarer:

 1. Håber at du havde en fed tur, Barcelona er bare en skøøøn by! Jeg duftede til Body Butteren i går og ønsker mig den nu, den lugter så godt! :)

  Kig gerne forbi: www.ida-ba-dida.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde en super tur, og ja, det er bare en rigtig skøn by!
   Ja, den dufter super. Jeg er glad for at kunne inspirere:-) Jeg håber du får den:-D

   Vi taget et kig forbi!
   -Emilie

   Slet
 2. Super fin blog, jeg er blevet fast læser af din blog nu!
  - og jeg håber da du ville blive det samme ved min!
  Og kigge forbi, jeg havde en anden men lavede en ny da jeg glemte koden
  til den anden (-:
  http://soarespetersen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Tak tak ;)
   Jo, vi kigger forbi. Det kan jo ske for selv den bedste, haha!

   Slet