25. apr. 2012

Min renserutine


Dagcreme og Natcreme fra Matas Striberne
Make-up-fjerner fra Simple
 Ja, renserutine kan man måske ikke kalde det. Men da jeg ikke har speciel uren hud, bruger jeg ikke mange produkter. Jeg prøver bare at holde min hud ren og blød.
Om morgenen vasker jeg mit ansigt i koldt vand, med en engangs skumklud, derefter bruger jeg min dagcreme fra Matas Striberne. Jeg har skrevet om dagcremen før, men den er også virkelig god! Den fugter huden rigtig godt, og så trænger den hurtigt ind i huden, så man ikke er fedtet. Den er også nem at vaske af fingrene.
Det er ikke hver aften jeg renser min hud, men hvis jeg gør, er det samme rutine som om morgenen. Jeg vasker mit ansigt i koldt vand, med en engangs skumklud, derefter bruger jeg min natcreme fra Matas Striberne. Natcremen er også rigtig god! Den opfylder de samme kriterier som dagcremen, den er bare federe, men det skal den også være.
Hvis jeg har haft make-up på, fjerner jeg det med en make-up-fjerner af mærket Simple, som kan købes i Kvickly. Det er små fugtige servietter, hvilket jeg personligt synes er mega smart! Den er rigtig god, da min hud omkring øjnene, er rigtig sart, og begynder at svie hvis jeg bruger mange andre make-up-fjernere. Derefter vasker jeg bare mit ansigt, og tager dag- eller natcreme på, afhængig af hvad tid på dagen det er..
-Emilie

4 kommentarer:

 1. Rigtig fin blog du har også.. Jeg er blevet fast læser, tænker om du også vil blive fast læser af min? :-) Det vil betyde meget! http://amandaa-maria.blogspot.com/
  Knus

  SvarSlet
 2. Tak for den søde kommentaren på min blog.
  Jeres blog er også fin. :-)

  Bjergafaerter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:-)
   Vi kunne evt. Følges?

   Slet